FOOD: BITES WE LOVE

bwl

We zitten al een tijdje in het nieuwe jaar en het leek me een heel leuk idee ook iets met food te gaan doen op mijn blog. Daarom heb ik vandaag een heel leuk en zeker ook gezond alternatief voor je zak chips of ongezonde tussendoortje.

Biteswelove.nl is een shop die een soort abonnementen aanbieden. Iedere week krijg je een persoonlijk samengestelde box met verschillende nootjes erin. Je hoeft niet perse voor iedere week te gaan. Om de week en eenmalig zijn ook opties waar je voor kan kiezen. DSC_0848.jpg

Ik ontving de nootjes in deze box en kreeg er een leuk persoonlijk kaartje bij! Bedankt Biteswelove.nl! Zoals ik al zei zitten er in de box vier verschillende zakjes met nootjes. Deze variëren per week. Ik heb ze allemaal opgegeten en vertel je wat ik er van vond.

DSC_0852.jpg

08 is het eerste zakje die ik zag. Hij heet nutcase en het is een mix van walnoten, peanuts en amandelen. Dit was mijn minst favoriete. Gelukkig waren er nog drie zakjes die mij wel heel blij maakte!

DSC_0855.jpg

41 sunny autumn was wel echt mega lekker. De mix van gedroogde mango, pecanoten en redberry’s vond ik zo lekker. Ik had nog nooit mango op en ik vond het best spannend om het te proberen, maar wow! Wat is dat lekker. Vooral als je een mix val alle drie de ingrediënten in je mond doet is het echt heerlijk!

DSC_0860.jpg

17 dark pecan is mijn favoriet. Dat komt denk ik ook omdat er chocola in zit. (Guilty pleasure). In dit zakje zit walnoot, pure chocolade en redberry’s. Echt heel lekker en zeker het proberen waard.

DSC_0853.jpg

Het laatste zakje die ik ontving was 11 banana coco choco. Echt hele leuke namen hebben ze bedacht. Toen ik op de site keek dacht ik dat ook al. Hierin zit onder andere gedroogde banaan en kokos. Ik had ook nog nooit pure kokos op en ik moet zeggen, ondanks dat ik niet van de geur houd, vond ik de smaak wel lekker. Ook deze is echt een aanrader.

DSC_0862.jpg

Ik vind het echt een aanrader. In de zakjes zit precies de goede hoeveelheid. Je zit er niet vol van, maar het is wel genoeg. Lekker tijdens het kijken van een serie.

DSC_0864.jpg

Zoals ik al zei ben ik er echt fan van geworden en ik weet zeker dat ik zelf een keer een boxje ga bestellen. Ik kan begrijpen dat je niet zomaar een abonnement neemt. Ik zou eerst een losse box bestellen. Als het je dan bevalt kan je kiezen voor een abonnement.

Enkele box €5,95

Om de week €4,95

Wekelijks €4,95

Schappelijke prijsjes voor hele verse en lekkere ingrediënten. Als je benieuwd bent geworden klik dan hier voor de directe link naar de site.

Dit artikel is in samenwerking met Biteswelove

Bedankt voor het lezen en tot snel!

Advertenties

2 thoughts on “FOOD: BITES WE LOVE

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: