VIDEOLAND OF NETFLIX?

legs

Ik weet dat heel veel mensen weg zijn van Netflix. Dit komt vooral door de leuke en verslavende series die erop staan. Ik hoorde ook steeds meer mensen het over Videoland hebben. Ik besloot een abonnement te nemen waardoor ik de twee concurrenten goed kon vergelijken. Vandaag vertel ik je wat het beste is.

Netflix

Netflix heeft heel veel Amerikaanse series in hun assortiment. Exclusieve series als Prettt Little Liars bijvoorbeeld. De series op Netflix lopen zelfs zo goed dat eigen “Netflix Orginals” zijn. Maar als je je serie hebt afgekeken moet je heel erg lang wachten op nieuwen. En dat vind ik persoonlijk echt een heel groot nadeel aan Netflix. Films kijk ik sowieso niet veel, maar ik ben dol op series. Een voorbeeld is bij de serie The Walking Dead. Ik kijk deze met mijn vriend. Inmiddels zijn de afleveringen van seizoen 7 al lang op televisie geweest, maar staan ze nog steeds niet op Netflix. Deze afleveringen zijn op televisie te zien rond drie uur nachts. Dat maakt het voor mij net iets te gek om te kijken haha!

Videoland

in tegenstelling met Netflix, staan op Videoland de nieuwste series en afleveringen wel gelijk online. Je kan nieuwe afleveringen zelfs een dag eerder kijken als dat ze op televisie komen. Ik heb niet veel vrije tijd en heb dus al helemaal geen tijd om om acht uur voor de tv te zitten voor bijvoorbeeld GTST. Daarvoor is Videoland echt een heel goed alternatief.

Aanbod

Wat betreft het aanbod, dat verschilt heel erg. Op Netflix staan bijna alleen maar Amerikaanse series en films, terwijl op Videoland heel erg voor Nederlandse series en films staan. Wat ik heel fijn vind aan Videoland is dat Greys Anatomie er op staat. Dat is mijn meest favoriete serie.

Prijs

De prijzen verschillen niet tot nauwelijks van elkaar. Voor โ‚ฌ9,- per maand kan je onbeperkt series en films kijken bij alle twee de aanbieders.

Conclusie

Mijn conclusie is…. Netflix. Begin met Netflix en kijk daar alle series en films die je wilt kijken. Na ongeveer twee jaar ben je er denk ik een beetje doorheen. Probeer dan eens voor een paar maanden Videoland. Stel je houd echt heel erg van Nederlandse films en series… ga dan voor Videoland.

Bedankt voor het lezen en tot snel!

Advertenties

2 thoughts on “VIDEOLAND OF NETFLIX?

Add yours

  1. Ik ga dan toch voor Netflix, wat ik al heb haha! Ik houd totaal niet van Nederlandse films en series, dus dan ben ik sowieso al beter uit met Netflix. Het is inderdaad wel jammer dat je vaak moet wachten op nieuwe seizoenen… Maar goed, tot die tijd staan er genoeg andere dingen op om te kijken haha.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: