TOP 5 LEUKSTE ONLINE FASHION WINKELS

ghihih-2

Ik kan me voorstellen dat je met deze kouden dagen liever shopt vanuit je bedje met een kopje thee. Het leek me daarom een goed idee om met jullie te delen waar ik mijn kleding shop als ik online bestel!

LOAVIES.COM Schermafbeelding 2017-01-25 om 16.14.12.jpg

Lovies is de eerste webshop die ik opzoek als ik mijn rondje online shoppen doe. Doordat het assortiment heel regelmatig veranderd, is het elke keer weer vernieuwend. Ik vind het echt een leuke webshop met betaalbare, fashionable en ook kwalitatief goede kleding.

MOSTWANTED.COM

Schermafbeelding 2017-01-25 om 16.14.01.jpgDeze webshop is wel een beetje te vergelijken met Loavies. Alleen is Mostwanted iets duurder. Nog steeds heel betaalbaar en ook wordt het assortiment op deze shop heel vaak geüpdate. Zeker een kijkje waard.

FASHIONCHICK.NL

schermafbeelding-2017-01-25-om-16-14-34

Fashionchick is geen merk of echt bedrijf waar je kleding koopt. Het is een website waar je heel makkelijk items kan vinden en die je doorverwijst naar de website waar je het desbetreffende item kan vinden. Ik vind het echt een hele handige site. Probeer het een keer uit.

ASOS.COMSchermafbeelding 2017-01-25 om 16.13.30.jpg

Een webshop die een heel groot en uitgebreid assortiment heeft en waar je uren kan speuren en shoppen. Goede prijsjes en kortingen horen ook echt bij Asos. Ik heb hier al heel vaak items gescoord. Zeker voor jurkjes is het een aanrader. Ook als het straks weer zomer wordt, is het de winkel waar jij je gloednieuwe zomer garderobe kan scoren.

BOOHOO.COMSchermafbeelding 2017-01-25 om 16.13.00.jpg

Deze site komt een beetje in de buurt van Asos, maar ik vind dat ze hier een iets aparter en alternatiever assortiment hebben. Voor de specialere items ben je hier bij het goede adres.

Ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben. Als je zelf nog een leuke shop weet, laat het dan hieronder achter. Bedankt voor het lezen en tot snel. Liefs.

Advertenties

4 thoughts on “TOP 5 LEUKSTE ONLINE FASHION WINKELS

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: