MIJN HIGH END LIPGLOSSES

hil.jpg

Ik ben al een aantal jaar bezig met Make up. Af en toe kocht ik ook duurdere producten.  Door de jaren heen heb ik een aantal dure lipglossjes gekocht en vandaag deel ik met je welke.

Het bakje waar de lipglossjes inzitten is van de Action. Deze zijn te koop voor €1,- mega goedkoop!

DSC_0764.jpg

Ik begin met de glossjes die ik van Dior heb. Deze staan ook vooraan in het bakje, omdat im ze er zo mega mooi uit vind zien. Ik heb al een keer een review geschreven over deze drie lipproducten. Als je benieuwd bent, kan je hier klikken voor dat artikel.

DSC_0767.jpg

Deze mooie gloss kocht ik in Parijs twee jaar geleden. Het is echt een prachtkleur. Misschien wel mijn favoriet. De kleur heet Nooner. Op de foto lijkt hij roze te zijn, maar hij is echt roze/transparant. DSC_0768.jpg

Op deze foto kan je de kleur een stuk beter zien. Je moet wel echt een lipgloss-fan zijn, wil je hiervan houden. Ik gebruik hem graag bij een zware smokey eye.

DSC_0765.jpg

Ik ben ook in het bezit van twee Jeffree Star Liquid lipsticks. Het zijn geen lipglosses, maar toch staan ze in dit bakje. En omdat ze op mijn site nog nooit aandacht hebben gehad, vond ik dat ze toch wel een plekje verdiende. Ik heb deze twee pareltjes gehad van een vriendin voor mijn verjaardag. De verpakking is een kwestie van smaak, maar ik houd ervan.

DSC_0766.jpg

Je kan op deze foto goed zien dat het echt geen lipglosses zijn. Dit is een streep. De dekking is prachtig en ze strepen niet. Ze trekken enorm in je lippen dus zorg ervoor dat je geen velletjes hebt en gebruik een goede lippenbalsem voor je ze opdoet. I’m in love.

DSC_0771.jpg

Deze NARS lipgloss kocht ik in New York. Zoals je kan zien, zit er plakband op de dop. Dit komt omdat de gloss een keer zo onhandig is gevallen dat deze stuk is. Hierdoor loopt het product er uit. Ik zou hem eigenlijk moeten weggooien, maar ik gebruik de gloss nu met een kwastje en dat werkt ook prima. Dus even een tip. Is je lipgloss kapot? Bewaar hem recht op en gebruik hem met een kwastje.

dsc_0774

Deze gloss kreeg ik wederom voor mijn verjaardag. Hij is van de Vamplify collectie van Mac. Deze is helaas niet meer te koop, maar als je hem tegen zou komen, haal hem alsjeblieft. Hij is zo mooi en van zulke goede kwaliteit.

dsc_0775

Op deze swatch kan je goed zien hoe de kwaliteit is. Voor een lipgloss is dit mega dekkend en dat vind ik echt een voordeel aan dit product.

dsc_0772Ook in New York kocht ik deze gloss. Hij is van de Kardashians. Ik vind de meiden erg leuk, dus toen ik zag dat ze een make up merk hadden, moest ik iets uitproberen. De gloss ruikt heel erg naar honing. En niet een beetje, nee, heel sterk. Dat vind ik minder.

dsc_0776

De kleur is niet een kleur die ik nu nog zou kopen. Ik vind hem een beetje te neon en opvallend.

DSC_0769.jpg

Ook heb ik een lipgloss van Chanel in mijn collectie. Hij lijkt in de verpakking misschien een beetje op die van Mac, maar op je lippen is hij heel anders.

dsc_0783

Zoals je ziet komt de kleur niet helemaal overeen met de verpakking, maar dat neemt niet weg dat het een hele mooie kleur is. Ik ben verliefd.

DSC_0763.jpg

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en laat vooral hieronder achter welke dure lipglossjes jij hebt of wilt hebben.

Liefs en tot snel!

 

 

Advertenties

10 thoughts on “MIJN HIGH END LIPGLOSSES

Add yours

  1. De Dior lipglosses zijn zo mooi inderdaad! Er staat al lang een lipgloss van Dior op mijn lijstje, gewoon een neutrale kleur ❤ Komend weekend ga ik weer naar de stad en dan ga ik er denk ik eentje kopen 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: