WHATS IN MY MAKE UP BAG

wimmb

Iedereen heeft zo haar basis essentials die altijd in haar tas zitten. Ik vind het altijd heel interessant om dat van anderen te zien. Daarom deel ik vandaag de producten die in mijn  make up tasje zitten. Ik hoop dat je het leuk vind. 

Ik heb niet veel mee. Dit komt omdat ik houd van kleine tasjes. Mijn meest favoriete make up tasje zie je op de foto. Deze is van de Victoria Secret en ik heb deze in New York gekocht.  Ik vind het formaat fijn en de kleuren heel mooi. Maar als ik een heel klein tasje meeneem kan deze er natuurlijk niet in.

DSC_0798.jpg

Lippenbalsem is iets dat ik echt niet kan missen tijdens deze koude winterdagen. Mijn lippen zijn zo droog en ik moet bijna ieder uur wel weer een nieuw laagje aanbrengen. De lippenbalsems die ik het fijnste vind zijn die van EOS. Ik haal die van mij altijd in Amerika omdat ze daar echt een stuk goedkoper zijn. Mijn meest favoriete is de groene variant, maar die bewaar ik voor thuis.

DSC_0796.jpg

Ik heb in de winter niet alleen last van droge lippen, helaas zijn mijn handen ook de dupe. Handcréme is dus noodzakelijk. Mijn favorieten zijn van de Body Shop (whats new). Dit is de Pink Grapefruit lijn van de Body Shop. Erg lekker. Ik heb over deze lijn ook een review geschreven. Deze vind je hier.

DSC_0797.jpg

De substantie van de handcréme vind ik erg fijn. Dit komt omdat het een dunne créme is die makkelijk aanbrengt en snel intrekt. Je handen blijven voor een uur of drie gehydrateerd.

DSC_0795.jpg

Ik draag elke dag high lighter, ik vind dat zo mooi en zo fijn. Als ik niet thuis ben en ik wil hem opnieuw aanbrengen, dan doe ik dat even met mijn vingers. Iets minder natuurlijk, maar het werkt prima. Deze high lighter is van Nars het artikel daarover vind je hier.

DSC_0799.jpg

Een blush mag ook niet ontbreken. Ik draag niet veel blush, maar als ik het draag is het van Mac in de kleur Dainty. Dit artikel vind je hier.

DSC_0792.jpg

De blush breng ik aan met mijn meest favoriete kwast. Dat is de blush brush van Real Techniques. Heel fijn!

Ik hoop dat jullie het artikel leuk vonden en laat vooral achter wat jullie in je make up tasje hebben zitten.

Liefs!

 

Advertenties

8 thoughts on “WHATS IN MY MAKE UP BAG

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: