DE LEUKSTE DINGEN AAN BLOGGEN

LDAB.jpg

Ik blog al een tijdje, en ik krijg steeds vaker de vraag wat ik er nou zo leuk aan vind. Ik besloot hier een artikel over te maken. Dus als je wilt weten wat er zo leuk is aan bloggen..

Creatief bezig zijn

Ik ben elke dag bezig met mijn blog. Ik verzin ideeën, maak foto’s of heb het erover met mijn beste vriendin. Doordat ik er zoveel mee bezig ben, word ik steeds creatiever. Dit merk ik bijvoorbeeld bij mijn foto’s. Als je de foto’s die ik nu maak vergelijk met de foto’s van drie maanden geleden, kan je zien dat ik er enorm op vooruit ben gegaan. Ik heb door hoe ik de camera het best kan gebruiken en met welk licht en op welk tijdstip ik het best kan fotograferen. Over fotografeer tips heb ik een artikel geschreven. Deze kan je hier vinden.

Je hebt een excuus om meer te kopen

haha, ja.. Ik koop best veel en door mijn blog moét ik zelfs meer gaan kopen. Ik wil bijvoorbeeld binnenkort naar de Kruidvat om een paar van de nieuwe producten te proberen uit de nieuwe collecties van Catrice en Essence.

Je leert van contact met bedrijven

Ik denk dat iedereen wel weet dat bedrijven het interessant vinden om met blogs samen te werken. Dit komt omdat het een hele goedkope manier is om reclame te maken. Ik word af en toe benaderd door bedrijven. Van dit ‘zakelijke’ contact leer ik heel veel. Ik weet hoe ik een nette mail opstel en hoe ik mijn wensen het best kan uitspreken.

Het schrijven

Ik schrijf al sinds ik heel klein ben. Denk hierbij aan kleine verhaaltjes op de computer van mijn ouders. Ik schreef over mijn verjaardagen, maar ook fantasieverhalen vond ik leuk om te schrijven. Ik heb drie jaar geleden ook geblogd. Dat was op een ander domein. Ik ben daarmee gestopt omdat het niet kon combineren met school. Als je wilt weten hoe je bloggen kan combineren met school, kijk dan hier. Ik vind het echt geweldig dat ik het nu weer heb opgepakt. Ik haal er heel veel plezier uit.

Het contact met je lezers

Dit vind ik het aller leukst. Het contact met jullie! Als er word gereageerd op een bericht, vind ik dat zo mega leuk. Ik reageer daarom ook altijd terug. Ik houd regelmatig winacties. Dit doe ik omdat ik jullie wil bedanken.

En zo wil ik jullie ook bedanken voor het lezen van dit artikel. Als je zelf een blog hebt, laat dan vooral achter wat jij het aller leukste vind. En als je geen blog hebt, laat dan vooral achter wat je leuk zou vinden om te lezen.

Liefs en tot snel!

Advertenties

One thought on “DE LEUKSTE DINGEN AAN BLOGGEN

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: