NAKED 3 DUPE

n3d

Naked 3 is een heel populair en heel duur pallet van Uban Decay. Ik zat in mijn stash te kijken en kwam erachter dat ik een hele goede dupe heb liggen voor Naked 3. Vandaag laat je zien hoe dicht hij in de buurt komt van het originele palette en krijgt dit artikel een verassende wending. DSC_0850.jpg

Dit is Naked 3. Er zitten twaalf roze-achtige kleuren in. Ik vertelde net al dat het een duur product is, voor €53 kan je er eentje kopen bij geselecteerde filialen van Ici Paris. Je kan hem wel makkelijk bestellen op de website van Ici Paris.

DSC_0857.jpg

En dit is de mega goede en goedkope dupe. In dit palletje zitten tien kleuren, dus niet voor iedere kleur uit het Naked pallet is een dupe, maar de meest mooie en interessante kleuren zijn wel nagemaakt. Dit palletje is van I heart make up. DSC_0838.jpg

Toen ik de kleuren ging swatchen werd ik echt mega verrast. De bovenste rij is namelijk van het Naked 3 pallet en de onderste rij is het dupe pallet. Ja.. ik schrok er ook van. Ik moet eerlijk zeggen dat de onderste rij er beter uit ziet. Zeker de shimmer oogschaduwen zien er een stuk beter uit.

DSC_0860.jpg

Ik heb op mijn ogen ook een look gemaakt met alle twee de palletten. Op het ene oog gebruikte ik Naked 3 en op het andere oog het I Heart Make up pallet. Toen ik aan een vriendin vroeg welke kant zij mooier vond, zei ze de dupe kant. (Ze wist niet welke kant van welk merk was). Ik zou zeggen, wil je Naked 3, probeer eerst net pallet uit van I heart Make up!

Naked 3 €53 is hier te koop.

I heart make up – pure cult €4,99 hier te koop.

Liefs en tot snel!

Advertenties

7 thoughts on “NAKED 3 DUPE

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: