MAC HARMONY BLUSH

mhb

Bronzer is een van mijn meest favoriete make up producten. Mac Harmony is een blush van Mac, maar door de kleur is hij ook geschikt als bronzer. Mijn mening lezen jullie vandaag. 

DSC_0882.jpg

Zoals ik zei is bronzer één van mijn meest favoriete producten. Ik gebruik het elke dag, in ieder geval meer dan blush, daar ben ik tegenwoordig niet meer heel erg fan van. Zeker in de winter geeft bronzer me precies dat kleurtje dat ik wel kan gebruiken. De kerstman besloot mij dit jaar deze mooie bronzer te geven.. en wat ben ik er blij mee.

DSC_0886.jpg

Ik was eerst bang dat de kleur te oranje was, zeker op mijn witte huid, maar dat valt totaal niet op als je hem gebruikt. Ik gebruik de bronzer in combinatie met een koele high lichter, namelijk Soft and Gentle, ook van Mac. Als jullie daar een keer een review van willen zien, laat het vooral weten.

DSC_0884.jpg

Het is echt een hele mooie blush/bronzer. Ik denk dat hij bij veel huidjes mooi zal staan. Hij is te koop bij Mac winkels, maar op de website van de Douglas. Als je hier klikt, kan je hem bestellen en bekijken. Het product kost €22,50. Het is niet goedkoop, maar als het vergelijkt met andere bronzers of blushes, zit het in het middensegment.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot snel!

 

Advertenties

3 thoughts on “MAC HARMONY BLUSH

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: