MIJN MAC LIPSTICK COLLECTIE

GHE.jpg

Ik vind het altijd heel leuk om bij andere te zien welke Mac lipsticks hun hebben. Het leek me dus leuk om vandaag te laten zien welke pareltjes van Mac ik in mijn collectie heb. Ik geeft vandaag en paar aanraders, maar ook miskopen.

DSC_0936.jpg

Ik heb acht lipsticks van Mac. Ondanks dat ik niet heel vaak lipstick gebruik, zijn dit wel echt mijn favorieten. Van links naar rechts. -Peach Blossom-Velvel Teddy-Twig-Viva Glam 2- Please Me-Brave-Lovelorn-Faux-. Zoals ik al zei heb ik een paar favorieten, maar ik heb op lipsticks die ik echt niet mooi vind.

DSC_0941.jpg

Dit zijn de swatches. De kleuren zijn precies op de volgorde die ik net benoemde. Zoals je kan zien zijn de kleuren echt heel erg hetzelfde. Ik heb bepaalde kleurtjes die ik echt heel mooi bij mijzelf vind staan en dat zijn dit soort roze-achtige tinten. Tegenwoordig houd ik niet echt meer van roze en ben ik meer van de nude kleuren als Velvet Teddy

DSC_0945.jpg

Dit zijn de eerste vier kleuren. Peach Blossem – Velvet Teddy – Twig- Viva Glam 2-. Peach Blossem was de eerste lipstick van Mac die ik kocht. Dit was in New York en omgerekend voor €11,-. Ik had achteraf mega spijt dat ik er maar één had gekocht. De kleur is niet heel dekkend. Het is erg natuurlijk en mooi voor elke dag. Velvet Teddy is mijn meest favoriete lipstick dit komt door de bijzondere kleur en fijne formule. Zoals je op de swatch op de vorige foto goed kan zien, is de kleur niet mega roze. Twig is de meest donkere kleur uit mijn collectie. Erg mooi, zeker in de herfst en winter tijden. Als ik veel oog make up op heb, houd ik er wel rekening mee dat ik geen lipstick als Twig op doe. Ik heb dan namelijk echt het idee dat ik er te opgemaakt uitzie. Viva Glam 2 kocht ik in Parijs. Het net als Peach Blossem geen hele dekkende kleur en dat vind ik om af te wisselen wel fijn. Hele mooie bijzondere kleur.

DSC_0949.jpg

Dit zijn de andere vier kleuren uit mij collectie. Als eerst Please Me, een bekende kleur van Mac. Ik kocht deze op aanraden voor LifeLiveGorgeous. De meiden waren er namelijk helemaal gek van. Ik heb de kleur veel gedragen, maar het is nu niet helemaal meer mijn smaak. Het is echt een Barbie-roze kleur. Dan hebben we Brave, en dit is wel weer een grote favoriet. Ondanks dat deze kleur ook best roze is, vind ik hem niet zo overkomen op mijn lippen. Een hele mooie kleur, echt een aanrader! Lovelorn is de lipstick waar ik het meeste spijt van hem. Ik vind hem echt niet mooi en snap niet waarom ik hem ooit gekocht heb! Als allerlaatst heb ik Faux, een hele mooie naturelle kleur die ik vaak draag.

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en hoor graag welke lipstick van Mac ik echt nog moet toevoegen aan mijn collectie!

Advertenties

3 thoughts on “MIJN MAC LIPSTICK COLLECTIE

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: