MAC LIPSTICK DUPES

MLD.jpg

Gister kwam er een artikel online waarin ik met jullie deelde welke Mac lipstick ik heb. Omdat ik weet dat het niet de meeste goedkope lipsticks zijn, heb ik is goed in mijn stash gezocht naar goede dupes. Vandaag heb ik voor vijf Mac lipsticks bijna identieke dupes. Kijk mee!

dsc_0996

Mijn eerste dupe is er eentje voor Faux, een erg populaire en gewilde kleur van Mac. De dupe die ik heb gevonden is Essence matt matt matt 02. De kwaliteit van de essence verpakking is minder. Zo bleek de dop na een keer gebruik de scheuren en zit de lipstick los in de huls. DSC_0997.jpg

Op iedere foto is de meeste linkse kleur de Mac variant en de rechtste is de dupe! Zoals je kan zien komen de kleuren enorm overeen. De lipstick van essence kost €2,39 en is te koop bij iedere Kruidvat.

dsc_0995

Dit zijn de twee kleuren in de huls.

DSC_0989.jpg

Dan heb ik een dupe voor Please me. Een erg roze kleur.

DSC_0999.jpg

De kleuren zijn niet zo identiek als die van Faux, maar als je het idee van Please me is wilt proberen is het zeker net proberen waard.

DSC_0998.jpg

De dupe is een kleur van Rimmel. Het is van de Kate Moss collectie in de kleur 101.

dsc_0990

Ook heb ik een dupe gevonden voor de kleur Lovelorn. Een kleur nog opvallender als Please me.

DSC_1002.jpg

Alle twee de finishes zijn sheer, dus de Essence Ultimated Shine collectie was het eerste waar ik naar keek. Ik kwam uit op nummer 12 Candy Love.

dsc_0987

Velvet Teddy, mijn meest favoriete kleur van Mac. Ook voor deze lipstick heb ik een dupe gevonden. dsc_1007

Nummer 924 van Kiko is een mega goed en veel goedkopere dupe voor Velvet. Als je in een Kiko-winkel bent, zoek dan zeker dit kleurtje even op!

dsc_0988

Mijn laatste dupe voor vandaag is er eentje voor Brave. Ook een grote favoriet van mij. dsc_1005

Ondanks dat de lipstick van Essence iets mer glans heeft, is de kleur wel echt goed hetzelfde. Een tip om je lipstick mat te krijgen: Breng je glanzende lipstick aan, leg er een tissue overheen en poeder je lippen nu af met een gezichtspoeder. Hierdoor wordt je lipstick mat en lijkt hij nog meer op Brave.

mld

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en zie jullie graag snel terug!

Advertenties

3 thoughts on “MAC LIPSTICK DUPES

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: