JEFFREE STAR LIQUID LIPSTICK

fsll.jpg

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over mijn high end lipglosses. Hier kwamen deze twee liquid lipsticks van Jeffree Star in voor en ik kreeg wat vragen of ik hier een aparte review over wilde schrijven. Here i am! Enjoy.

dsc_0871

De eerste kleur die ik heb is Androgyny. Een mooie kleur die misschien net niet in de categorie nude valt. Het is eerder richting het rood. De verpakking vind ik erg mooi. Het is wel een kwestie van smaak. Je moet houden van het knalroze en de rosé goude details.

dsc_0872

De tweede kleur die ik in mijn bezig heb is Celebrity Skin. Deze kleur valt zeker in de categorie nude. Een mooie kleur om elke dag te gebruiken. Van de twee kleuren is dit mijn favoriet.

dsc_0870

De liquid lipsticks zijn qua kwaliteit mega goed. Het doet wat een liquid lipstick moet doen. Mega mat en een mega goede dekking. Ik vind het mooi deze producten te gebruiken bij een rustige ooglook. Het liefst alleen een eyeliner omdat ik andere het gevoel heb dat ik er te opgemaakt uitzie. Je hoeft de liquid lipstick eigenlijk niet bij te werken op een dag. Hij houd goed tijdens een maaltijd en een glas drinken. Het is dus ook een aanrader voor een avondje uit. Je hoeft je dan de hele avond niet druk te maken over je lipstick.

Het is wel moeilijk om aan de producten van Jefree Star te komen, naja moeilijk is misschien een te groot woord, maar je kan het in ieder geval niet in Nederland kopen. De producten zijn te koop via de webshop van Jeffree, de link vind je hier. De producten zijn snel uitverkocht, maar worden elke week bijgevuld. Houd de site dus goed in de gaten en bestel direct als je de kans hebt. Naast de verzendkosten die best wel duur zijn, komen er ook nog een douane kosten bij. Deze kosten voor vier liquid lipsticks al €30,- dus houd hier rekening mee. Je moet dit namelijk aan de deur aan de koerier betalen. Een ander nadeel is dat je alleen met CreditCard kan betalen.

Wat ik zou doen is samen met een vriendin of meerdere vriendinnen een bestelling plaatsen, misschien heeft iemand uit de groep een CreditCard, dan is dat probleem al opgelost. Je deelt ook nog eens de verzend -en douane kosten.

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en zie jullie graag snel weer terug. Liefs!

Advertenties

5 thoughts on “JEFFREE STAR LIQUID LIPSTICK

Add yours

  1. Wauw wat zien deze er mooi uit! Gelukkig kun je ze ook bestellen bij BeautyBay, daar kan je ook met PayPal betalen. Dat scheelt misschien weer wat 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: