NARS ALBATROS DUPE

NAD.jpg

Gister kwam de uitslag van de winactie online, omdat ik weet dat niet iedereen wilt investeren in een mega dure high lighter, leek het me leuk met jullie te delen welk alternatief er is. Vandaag deel ik met jullie een Nars albatros dupe!

dsc_0956

De originele high lighter is van een soort wit-goud. Als ik een warme ooglook draag, vind ik het vaak mooi dit pareltje erbij te pakken.

dsc_0955

Dit is de dupe, iets warmen en misschien iets gouder, maar op je gezicht komt hij echt wel in de buurt.

dsc_0957

Hier zie je de twee producten naast elkaar. Wat ik wel als tip wil meegeven voor de dupe is… doe het rustig aan. De kleur is mega goed gepigmenteerd en je kan er snel te veel van op doen. En niemand houd van een streep high lighter, dus gebruik het liefst een fan brush en doe het voorzichtig op.

dsc_0960

Dit is de swatch. Als je de dupe goed blend, komt hij echt heel dichtbij het origineel.

Ik hoop dat je het een leuk artikel vond, en laat me weten of jij het een goede dupe vind! Tot snel!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: