NYX SOFT MATTE LIP CREAM

dsc_0913

Vorig jaar mei was ik in Madrid en kocht wat Soft Matte Lip Creams van NYX. Het perfecte product, waarmee je de matte trend volgt, maar je geen uitgedroogde lippen hebt als gevolg.ย dsc_0917

Dit zijn de kleuren die ik heb. Athens is voor mijn iets te nude. Ik lijk er mega bleek door, deze kleur draag ik nooit. London is wel echt een favoriet van, al vind ik die mooier als ik een tintje donkerder ben. Stockholm is een van de bekendste, en deze kleur is ook echt mega mooi. Cannes is de eerste kleur die niet meer in nude valt. Het is een heel mooi roze-achtig kleurtje. En de laatste Rome is mijn favoriet. Hij gaat richting rood en ik vind hem heel mooi staan.

dsc_0920

Dit zijn de swatches op dezelfde volgorde als op de vorige foto. Zoals je kan zien is Athens echt een lastige kleur. Op de foto lijken ze niet heel egaal aan te brengen, daar heb ik op mijn lippen minder last van. Ze zijn erg verzorgend op je lippen en blijven erg lang zitten.

De soft matte lip creams zijn te koop bij Douglas. In geselecteerde winkels en online. Ook is er sinds kort een NYX counter in Amsterdam.

Bedankt voor het lezen en tot snel. Liefs

Advertenties

One thought on “NYX SOFT MATTE LIP CREAM

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: