FUN CAKES VALENTIJNS RECEPT

DSC_1022.jpg

Het is morgen Valentijnsdag en wat is er nou leuker dan wat lekkers maken voor je liefde. Ik maakte met allemaal lekker FunCakes producten heerlijke cupcakes. Het is makkelijk, snel en mega lekker! Daarbij zien de cupcakes er mega leuk uit. Het is ook heel erg leuk om te doen met vriendinnen.

Dit is wat je nodig hebt voor de heerlijke Valentijns cup cakes:

dsc_0979

Dit is de basis, je moet er zelf ook nog iets aan toevoegen, maar daar kom ik zo op.

dsc_0983

Voor twaalf cupcakes gebruik je de helft van dit pak. Je kan dus meerdere keren doen met een pak mix. Handig en leuk!

dsc_0984

Natuurlijk cupcake vormpjes. Deze zijn heel leuk in het Valentijns thema! Ik ben er verliefd op. Op de onderkant staat ook nog is love! Heel leuk om je geliefde mee te verrassen.

dsc_0981

Ik had hier nog nooit van gehoord, maar dit is zo lekker. Het is van die crème die je echt op van die ‘professionele’ cupcakes ziet. Het is mega makkelijk te maken. Ik had alleen wat moeite met het mooi op de cupcakes te krijgen, maar daar had ik al snel een techniek in gevonden.

dsc_0982

Om alles mooi te maken en op te vrolijken heb ik deze hele leuke versiersels ontvangen. En naast dat ze er heel leuk uitzien, smaken ze ook nog eens lekker. Vooral van de grotere roze hartjes heb ik er een paar stiekem opgegeten!

Het recept die ik heb gebruik vind je hier !

DSC_1028.jpg

En dan als alles goed gaat, is dit je heerlijke resultaat. Ik heb vaak met cupcakes die ik zelf maak, dat ik ze niet allemaal opkrijg, maar dat was met deze totaal geen probleem. Binnen drie dagen had iedereen er lekker van gegeten. Ik heb ze zelfs uitgedeeld bij mijn schoonfamilie en mijn valentijn vond ze ook heerlijk!

dsc_1022

Bedankt voor het lezen! Wil je meer informatie? Stel je vragen in de comments en neem zeker een kijkje op de site van funcakes.!

Advertenties

4 thoughts on “FUN CAKES VALENTIJNS RECEPT

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: