THE BODY SHOP TAG

tbs.jpg

Als je mij al een tijdje volgt, kan je niet ontgaan zijn dat ik mega fan ben van The Body Shop. Er zijn al meerdere artikelen online gekomen over producten van het heerlijke merk. Een paar maanden geleden kwam ik een The Body Shop tag tegen!

Laten we snel beginnen met de tag! De eerste vraag is:

Wat is je favoriete product lijn van The Body Shop?

DSC_1010.JPG

Mijn grootste favoriet is de Vineyard Peach lijn. Een heerlijke zoete lijn die helaas uit het assortiment is. Gelukkig is hij iedere januari en juni te koop in het sale seizoen. Ik sla dan altijd een goede voorraad in en omdat de lijn juist alleen te koop is in de sale, kan je de producten lekker goedkoop scoren.

Hoeveel producten heb je van The Body Shop?

Uhm.. ik twijfelde of ik moest gaan tellen, maar dat heb ik dus gedaan. Maar liefst 63 producten heb ik van The Body Shop.

Welk product kocht jij opnieuw?

Ik koop niet vaak een product opnieuw. Dit komt omdat ik zoveel heb staan, dat iets bijna nooit opgaat. Maar ik koop wel eens back-ups. Van de body lotion en douchegel van de Vineyard Peach lijn heb ik er een paar liggen, maar ook van de Bleu Berry lijn. Het enige product die ik opnieuw heb gekocht is de kleine body butter van de Wild Argan Oil lijn. Zo lekker in de winter en voed je huid ook goed. Het is een bijzondere geur en juist daarom vind ik hem zo lekker.

argan.jpg

Gebruik je naast huidverzorging ook gezichtsverzorging van The Body Shop?

Nee, ik wil wel graag de nieuwe maskers uitproberen, maar de prijs houd mij een beetje tegen. Ik vind €20,- voor een masker toch wel erg duur. Maar als ik hem met een goede korting kan scoren gaat hij zeker met mij mee naar huis. Verder heb ik totaal geen probleemhuid en ik gebruik dan ook alleen maar drie keer in de week een dag crème. Dit is voldoend voor mijn huid.

Welke special editions heb jij?

Ik heb door de jaren heen een paar lekkere limited items gespaard. Op de foto zie je alleen de Body Butter, maar ik heb van iedere collectie ieder product die ervan is uitgebracht.

dsc_1015

De meest bijzondere geur is de Pinita Colada. Dat is de onderste geur van rechts. Maar mijn grootste favoriet is de Frosted Plum, dat is de bovenste van Rechts.

Wat is je grootse miskoop?

Lang hoefde ik hier niet over na te denken. Voeger was ik helemaal weg van een bepaalde lijn, namelijk de Satsuma. Ik kocht hier dus ook een aantal producten van. Maar als ik deze geur nu ruik, zou ik hem nooit meer gebruiken. Zo zie je maar dat je smaak door de jaren heen kan veranderen.

dsc_1016

Dit was de tag! Ik hoop dat jullie hem leuk vonden! Laat me vooral weten welke producten jij van The Body Shop hebt en ik zou het leuk vinden als je een vraag zou beantwoorden in de reacties hier beneden. Liefs en tot snel!

 

Advertenties

One thought on “THE BODY SHOP TAG

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: