Sweet little thing from mia

MIA.jpg

Ik volgde het Instagram van Sweetlittlethingfrommia al een tijdje. Toen ik zag dat ze opzoek was naar vaste promotors heb ik direct een mailtje gestuurd. Ik had al een keer een kijkje genomen op de webshop en was toen al geïnteresseerd. Een super leuke kans dus. Toen de uitslag bekend werd en ik mijn naam tussen de winnaressen zag staan was ik super blij! Ik koos een leuk kettinkje uit en vandaag vertel ik jullie welke.

DSC_1056.JPG

Dit is het kettinkje die ik heb uitgekozen. Er staan Romeinse cijfers op en het plaatje is een beetje ‘beschadigd’ maar dat vind ik juist erg leuk! Het geeft het een stoerdere uitstraling. Het is een mooi subtiel kettinkje die bij iedere outfit kan en dat vind ik altijd belangrijk bij sierraden. Het moet niet beperken.

DSC_1059.JPG

Dit is hoe het sierraad eruit ziet als ik hem om heb. (ja ik heb een badjas aan, ik blijf een beautyblogger haha!) Ik vind de eigenaresse van het bedrijf heel erg aardig en netjes. De service krijgt van mij dan o0k een dikke tien. Het product komt snel aan en is ook nog eens heel erg leuk verpakt! Ik ben fan! Hier vind je de webshop!

Ook nog een heel leuk iets is dat als je je inschrijft voor je nieuwsbrief je kans maakt op een choker! Zeker even doen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: