Whats in my refreshing bag

DSC_1045.JPG

Als je mij op Instagram volgt, heb je kunnen zien dat ik afgelopen week in Dubai was. Het was een 7 uur durende vlucht en ik vind het na zulke vluchten altijd lekker om mezelf op te frissen. Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik meeneem in dit tasje. 

Zoals je kan zien, zitten er in het tasje niet alleen verzorgingsproducten. Er zit ook een zonnebril in en een notie boekje. Je kan het dus ook zien als een noodgevallen tasje.

DSC_1051

Lippenbalsem, zeker in de lucht heb ik last van droge lippen. Een lippenbalsem is voor mij dan ook niet weg te denken. Die van The Body shop zijn fijn, als je echt hele intense verzorging nodig heb, zou ik wel voor Vaseline gaan, maar het is een prima product. Toen ik naar Dubai ging heb ik de gehele Mango lijn meegenomen.

Daarom heb ik ook de butter in het tasje zitten. Het is het kleine formaat. Ondanks dat The Body Shop handcreme verkoopt, gebruik ik toch liever de butters voor mijn handen.

DSC_1049

In dit boekje schrijf ik al mijn blog ideeën. Tijdens een lange vlucht heb ik alle tijd om na te denken en daarom heb ik altijd een boekje bij de hand. Zo kan ik leuke ideeën opschrijven en later uitwerken. De pen spreekt natuurlijk voor zich. Ook paracetamol heb ik altijd bij, je weet nooit wanneer je het nodig hebt.

DSC_1052.JPG

Als allerlaatst heb ik een elastiekje, een luchtje en een tampon. Dit is alles wat in dit tasje zit. Heb jij zelf ook een tasje? Laat me weten wat erin zit bij jou. En als je vind dat er iets ontbreekt in mijn tasje, laat dan zeker achter wat ik mis!

Bedankt voor het lezen en tot snel! Liefs

Advertenties

One thought on “Whats in my refreshing bag

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: