DUBAI 2017 #2 BINNEN SLUIPEN IN ATLANTIS HOTEL EN VAREN LANGS DE BOURS AL ARAB

IMG_3342

Tijd voor een nieuw Dubai artikel. En toen hadden we eindelijk mooi weer! Dus we namen het ervan en plande een strand-dag. Helaas was ik zo enthousiast dat ik verschrikkelijk ben verbrand. Ik bespaar jullie de foto’s, maar alles deed zeer. Het was wel een heerlijke dag!

IMG_3256

S’avonds bezochten we opnieuw de Marina waar we bij het zelfde tentje als de vorige keer wat aten. Het was een Italiaan en dit is was het uitzicht. Dubai heeft niet echt een eigen keuken, je kan er alles vinden van over de hele wereld.

IMG_3393

Goodmorning! Nieuwe dag, nieuwe planning. We bezochten op deze dag het Atlantis hotel. Samen met de Bours al Arab het bekendste hotel van Dubai en misschien wel de wereld. We wilde heel graag naar binnen, maar dat was lastig. Het is streng bewaakt, en de hotelgasten hebben natuurlijk hun privacy nodig. Op het strand die bij het hotel hoort, kan je wel makkelijker komen, en toen de bewaking even niet keek, besloten we naar binnen te gaan. Zo konden we alsnog het Atlantis van binnen zien. Het is mega groot en mega duur.. maar dat mag natuurlijk ook wel voor de prijs die je betaald.

IMG_3537

Ik friste mezelf even op aan het einde van de middag, en toen gingen we weer op pad. We gingen naar oud Dubai. Een hele bijzondere plek. Alles is daar nog zoals vroeger. Het is ook een heel oud deel, met veel armoede. Het verschil tussen arm en rijk is verschrikkelijk groot in Dubai.

IMG_3382

Ik had het net als even over de Bours al Arab. Dit is het duurste hotel van de wereld. Je kan niet dichtbij komen. Wij deden een boot-tour die heel dichtbij kwam. Alsnog is de foto ingezoomd. Hierdoor is de kwaliteit helaas wat minder.

Bedankt voor het lezen! Liefs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: