CHEEK PARADE BENEFIT

dsc_0011.jpg

Toen ik zag dat Benefit uitkwam met een nieuw cheek palette wist ik gelijk dat ik hem wilde. Ik ging de volgende dag dan ook gelijk naar de winkel om hem te bemachtigen. Er zitten vijf bronzers /blushes in het palette. Lets see the inside!DSC_0014

Ik denk dat het hart van iedere  beauty-liefhebber harder gaat kloppen van dit soort dingen. Het is mijn eerste Benefit product. En de reden dat ik nooit eerder iets heb aangeschaft is omdat ik het A, duur vond en B, er niet echt een product was die echt mijn aandacht trok. Wel ben ik altijd geïnteresseerd geweest in Hoola en ook was ik mega enthousiast toen ik hoorde van de Hoola Light. En alle twee zitten ze er indsc_0015.jpg

De eerste kleur die je tegenkomt in het pallet is dus Hoola. En mega bekende bronzer van Benefit. Ik was altijd al benieuwd naar deze kleur en wat ben ik er blij mee. Heel fijn om mee te werken en goed te blenden.

dsc_0020.jpg

Omdat voor veel mensen de originele Hoola te donker was, is Benefit gekomen met een lichtere variant. En ik hoor je denken… Hoe kan dit zorgen voor een bronzer effect, maar geloof me het is echt heel mooi.

dsc_0016.jpg

Galifornia is de nieuwste blush die Benefit vorige maand heeft uitgebracht. De print is echt om verliefd op te worden. Omdat de blush roze met goud is, vroeg ik me of in hoeverre hij zou lijken op Nars Orgasm, maar dat verschil is nog best groot.

dsc_0019.jpg

De tweede blush in het palette is Dandilion. Ook een bekende kleur, en een hele standaard en basic kleur die bij vrijwel elke look past.

dsc_0017.jpg

Als laatst zit in het palette Rockateur en oprecht de mooiste blush die ik ook heb gezien. Ik ben niet echt een blush-persoon, maar deze pak ik er sinds ik het palette heb toch elke dag bij. I love it!

DSC_0014

Ik vind het een pracht palette en hij is voor mij iedere euro dubbel en dwars waard. Alle producten in het palette zijn ook los te koop voor €35,-. Voor dit palette heb ik ‘slechts’ €60,- betaald. Ik zag dat hij online al was uitverkocht, maar in een paar Douglas filialen is hij nog te koop. Wees er snel bij want hij is limited edition!

Bedankt voor het lezen, liefs

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: