SHOP THE LOOK| SPRING LOOK 2017 #1

Schermafbeelding 2017-04-24 om 19.57.03

Je kent het wel, je staat voor je kast en hebt geen idee wat je aan wilt doen, ondanks dat je veel te veel in je kast hebt liggen. Ik ken het probleem en het leek me leuk een nieuwe serie te starten op mijn blog. Ik heb het shop the look genoemd, omdat je de look in zijn geheel kunt shoppen met allemaal items dit momenteel in de winkel ligt. Voor deze keer heb ik enkel items uitgekozen bij de H&M. Met deze serie hoop ik mezelf en jullie wat meer inspiratie te geven waardoor het makkelijker is een keuze te maken uit je kast.

Schermafbeelding 2017-04-24 om 19.47.21.jpg

De look die ik voor vandaag heb uitgezocht, is geinspireerd op het weer van de afgelopen week. Regen-achtig en koud. Daarom heb ik gekozen voor een jeans zodat onze benen lekker warm blijven. Deze is van de H&M (zoals alles). Hij kost €39,99,- wat ik een mooie prijs vind voor een spijkerbroek. Je shopt hem hier.

Schermafbeelding 2017-04-24 om 19.45.27.jpg

Omdat het ongeacht het weer toch lente is heb ik gekozen voor een off the shoulder top, één van mij favoriete items uit de kast. Het geeft een simpele outfit als deze een sexy en verzorgde look. hij kost €19,99,- en je shopt hem hier.

Schermafbeelding 2017-04-24 om 19.48.05.jpg

Een outfit is niet af zonder tas en voor deze outfit leek het me leuk om er een andere kleur bij te doen. Omdat de blauwe bloes ook een soort pastel tint was wilde ik me aan dit thema houden en heb ik voor deze tas gekozen. De hardwear is zilver en dat is voor mij en vereiste. Hij kost €23,99,- en je shopt hem hier.

Schermafbeelding 2017-04-24 om 19.49.07.jpg

Als laatste heb ik gekozen voor een open schoen, namelijk deze hakken. Ik vond het zwart mooi staan bij de look en ik heb gekozen voor een open schoen omdat dat met normaal lente weer wel moet kunnen. Wil je gewoon dichte schoenen aan kan dat natuurlijk ook makkelijk. Ik denk dat een witte sneaker ook heel leuk staan. Hij kost €19,99,- en je shopt hem hier.

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en laat me zeker weten wat jullie zouden combineren met deze leuk. Ook zou ik het leuk vinden om te weten of jullie dit leuk vinden om vaker te zien op mijn blog.

Ps: Sorry voor de afwezigheid van de afgelopen twee maanden. Ik doe namelijk over twee weken examen en mijn focus is totaal daarop gericht. Eind mei komt er elke dag een artikel online en hoop ik jullie allemaal weer terug te zien.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: