WHATS IN MY BAG

WIMB.jpg

Afgelopen tijd vond ik het steeds interessanter worden om te zien wat mensen in hun tas meenamen, ik keek er video’s over en dacht misschien vinden jullie het ook wel leuk om te zien wat ik in mijn tas heb zitten!

DSC_0061

Ik heb snel droge lippen en ik ben gek op eos, geen verrassing dus dat ik deze graag meeneem. Ik heb verschillende eos lippenbalsems en als ik over een maandje in Amerika ben ga ik er zeker weer een hele boel inslaan. Als jullie na deze zomer willen zien welke ik allemaal heb, laat dat dan vooral achter.

DSC_0062

Of je nou droge handen of een ander droog plekje hebt, (hand)creme komt altijd wel van pas. Ik hou heel erg van die van de Body Shop.

DSC_0063

Om mezelf op een dag weer een beetje een verzorgde look te geven, vind ik het fijn om altijd een lipstick of lipgloss bij te hebben. Voor de warme dagen vind ik een lipgloss fijnen en ik heb op dit moment deze Dior gloss in mijn tas zitten in de kleur princes.

DSC_0064

Als laatst heb ik altijd een elastiekje bij. Als het opeens heel warm wordt, of je haar wilt niet zitten is een elastiekje altijd heel makkelijk.

Door deze warme dagen, kan je sneller last krijgen van vervelde geurtjes en daarom is het wel fijn als je altijd iets bij hebt om jezelf even een beetje op te frissen, daarom neem ik altijd iets van een luchtje mee. Op dit moment is dat Daisy van Marc Jacobs maar gewoon een tester die je krijgt bij bijvoorbeeld de Douglas is ook heel erg makkelijk.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Dit tasje op de foto is van Valentino en is heel klein, alles wat ik nu meeneem is dan ook heel minimaal. Als jullie over een tijdje willen zien wat ik meeneem in een grote tas, let me know!

Bedankt voor het lezen, liefs.

Advertenties

2 thoughts on “WHATS IN MY BAG

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: