PINA COLADA ZOMERCOLLECTIE THE BODY SHOP

PINA COLADA

Ik sprak vorige week de verkoopster van mijn Body Shop filiaal en ik vroeg haar wanneer de zomercollectie van dit jaar zou komen. Ze had geen concreet antwoord voor mij, maar wel kon ze vertellen dat de Pina colada en de Mojito terug zouden komen! En niet alleen dat er wordt ook nog eens een nieuwe lijn aan de zomercollectie toegevoegd. We kunnen deze zomer dus niet genieten van één limited edition, maar van drie! Vandaag vertel ik je alvast iets over (voor mij) de lekkerste geur van de Body Shop!

DSC_0068.JPG

Laat ik beginnen met de geur, Pina colada is een cocktail die bestaat uit ananas en cocos. Nou ben ik allergisch voor ananas en houd ik niet van cocos, dus toen ik vorig jaar hoorde wat de limited edition was, was ik best teleurgesteld. Tot ik de geur rook! Zo lekker zomers en fris. De geur van cocos vind ik niet zo overheersend en dus is het wel lekker. Van de ananas heb ik gelukkig alleen last als ik het eet.

Body butters vind ik de lekkerste producten die de Body Shop in de winkel heeft liggen, maar voor de zomer vind ik het misschien een beetje te dik. Gelukkig hebben ze ook nog een ander soort product uitgebracht voor de zomer, maar daar kom ik zo op.

De butters van Pina colada zijn vrij dik, maar niet zo dik als een Shea butter. Je kan het vergelijken met de Moringa substantie. Ik raad je dan ook aan het niet heel dik op je benen te smeren. Een voordeel hieraan is dat je langer met je producten kan doen, want je hebt niet zoveel nodig! De grote butter kost €16 en de kleine €6.

DSC_0069

Toen ik twee maanden geleden in Dubai was, zag ik dat ze bij de sale nog deze scrub hadden liggen voor omgerekend €9 en moest ik hem meenemen. Het is een hele subtiele scrub, dus fijn als je een gevoeligere huid hebt, wat vooral in de zomer vaak het geval is. In Nederland kost deze scrub €18,-.

DSC_0070

De laatste twee producten die ik van deze collectie heb zijn de douchegel en de body sorbet. De douchegel is ook heel erg lekker, maar ook wel iets dikker. Ik vind hem echt heel lekker. (kleine tip: als je douchegels gebruikt samen met een spons heb je veel minder nodig en kan je er veel langer mee doen.)

Zoals ik al zei eerder in dit artikel heeft de Body Shop ook een product die veel minder dik is maar wel lekker verzorgend. Ik had het over de Fresh Body Sorbet die ze verkopen in verschillende uitvoeringen. Dit is de eerste keer dat ik er eentje probeerde en het is echt heel erg fijn. Het heeft het effect van een after sun en de verzorging van een body lotion. Het droogt snel en is heel verkoelend!

Ik vind het een heerlijke collectie en ik ga dit jaar dan ook weer volop inslaan. Ik koop de producten van de Body Shop nooit voor de volle prijs, want ze hebben om de twee weken altijd een nieuwe actie waarmee je aardig geld kan besparen. Ook is het altijd zo dat bij limited editions ze op een gegeven moment te koop zijn voor de helft. Wacht dus altijd even af want je kan alles twee keer zo goedkoop inslaan!

Bedankt voor het lezen,

liefs

Advertenties

3 thoughts on “PINA COLADA ZOMERCOLLECTIE THE BODY SHOP

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: