Wat gebeurt er als… je een hele week alleen water drinkt

water

Wat gebeurt er als is een leuk Youtube kanaal die ik een half jaar geleden tegenkwam. Marije probeert allemaal dingen uit en laat zien hoe het haar afgaat. Het leek mij leuk om ook een paar dingen te proberen. Iedere week, een maand lang komt er een artikel online waarin ik iets uitprobeer en vertel wat er gebeurt als je dat doet. Ik trap af met een week lang alleen water drinken.

Allereerst moet ik zeggen dat ik door de weeks ook niet echt Fanta of Cola drink, eigenlijk helemaal niets met prik omdat ik er niet zo van houd. Dat is dus niet zo moeilijk. Wel vind ik juices heel lekker en ook jus d’orange was moeilijk om te laten staan. Al met al vind ik dat het me goed is afgegaan.

Maandag was geen moeilijke dag, het is alleen een ding om te onthouden dat je alleen water mag drinken want soms stond ik alweer met een sapje in mijn handen en dacht ik ohnee..

Dinsdag, vandaag moest ik heel de dag werken. En echt heel makkelijk is dat, want op werk dronk ik altijd al alleen water. (Trouwens thee zonder suiker mag ook). Toen ik thuis was had ik nog even een kopje thee in geschonken en toen was de tweede dag alweer voorbij.

Woensdag moest ik ook werken alleen niet heel de dag. Ook was het bloedheet en heb je dus meer dorst. Ik had een fles water in de koelkast gezet, zodat het nog wel lekker verfrissend was.

Donderdag was de eerste dag dat het me een beetje tegen ging zitten. Water smaakt natuurlijk naar niets en soms heb je gewoon zin in een smaakje. Toch hield ik het vol.

Vrijdag, weer een hele dag werken! Easy dus.

Zaterdag overdag was een makkie, maar s’avonds had ik een feestje.. en ja dan wordt er drank geschonken. Ik moet dan ook zeggen dat ik deze avond in de mist ben gegaan! Oeps!

Zondag was het weer heel warm en had ik dus de hele dag dorst. (Daarbij had ik spijt van de afgelopen avond en durfde niet eens meer te kijken naar iets anders dan water haha).

Ik vond het echt leuk om een keer te proberen. Ik moet zeggen dat het wel iets moeilijker was dan ik had gedacht, zeker met een feestje. Ik zou je dan ook aanraden om dit een keer te proberen als je die week geen feestje hebt.

Gaan jullie dit ook een keer proberen? Zo ja, let me know. Ook zou ik het leuk vinden als jullie ideeën achterlaten voor een vervolg. Dit kunnen ideeën zijn van het kanaal van Marije (zie begin artikel) maar het is natuurlijk nog leuker als je zelf een idee hebt!

Bedankt voor het lezen, tot snel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: