Dromen en doelen van de toekomst

 

droom

Ik heb veel geschreven, maar ik denk oprecht dat dit het moeilijkste is wat ik ooit geschreven heb. En dat komt niet omdat ik niet weet wat ik wil met mijn toekomst, sterker nog ik weet precies wat ik wil, ik vond het alleen heel lastig om mijn ideeën goed over te kunnen brengen. Ik hoop dat het een beetje gelukt is, en vertel je graag wat ik wil doen en bereiken.

Begrijp me goed, alles wat hier staat is op lange termijn. Het is niet dat ik dit in een jaar wil bereiken, Ik denk eerder aan een jaar of tien.

Al sinds mijn zevende is New York een stad de me mega aantrekt. Op mijn veertiende namen mijn ouders me mee naar deze magische stad en toen wist ik het zeker. Ik wil hier wonen. En ik hoor je denken.. wonen in New York, droom lekker verder. Nee ik ben bloed serieus. De opleiding die ik ga doen is International Business and languages, een Engels talige opleiding op hbo niveau. In het tweede en derde jaar moet ik voor een half jaar naar het buitenland. In het tweede jaar voor een stage en in het derde jaar om daar te studeren. Mijn ouders weten van mijn New York droom en willen mij helpen om in het tweede jaar in New York stage te gaan lopen. Op deze manier kan ik dus al voor een half jaar daar wonen en wie weet als het me bevalt.. kan ik altijd verder kijken.

Kunnen leven van mijn blog is een ander doel die ik heb. En niet omdat ik zo graag geld wil verdienen, nee omdat ik graag van mijn hobby mijn werk wil maken. Voor mij is dit de ultieme baan. Ik kan enorm genieten van de interactie met mijn lezers en ik vind het geweldig om te horen als jullie mijn stukken leuk vinden.

Een Chanel tas kopen. Ja hij staat misschien een beetje gek in dit rijtje, maar dit is wel degelijk een grote droom van mij. Ik heb een grote liefde ontwikkeld voor tassen in de afgelopen jaren en blijf stiekem altijd verlangen naar het moment dat ik de Chanel winkel inloop en naar buiten kom met een tas.

Stage lopen bij een tijdschrift. Ik heb het in dit geval niet over de ‘Vriendin” (niks tegen de Vriendin hoor, maar ik heb het eerder over een tijdschrift die fashion behandelt. Dromen is nooit verkeerd, maar een Vogue of Elle is misschien een beetje hoog gegrepen. Maar een tijdschrift als de Chantal of Wendy lijkt me al leuk. Ook de Glamour en Cosmopolitan lijken me echt heel leuk.

Mijn eigen appartementje kunnen kopen in Amsterdam. Ik ben eerder van een appartement dan een huis. ik weet niet, ik vind een mooi appartement meer hebben. En Amsterdam omdat ik heel erg houd van een grote stad. Ik woon nu twee minuten van het platteland verdaan en ondanks dat dat ook heerlijk is verlang ik toch naar die grote stad, omdat ik het gevoel heb dat ik beperkt word in mijn mogelijkheden hier.

Een visagie cursus hebben gevolgd. B-academie lijkt me wel wat. En ik wil dan niet de standaard bruine smokey eye leren, nee ik wil felle kleuren kunnen gebruiken en verschillende en nieuwe technieken leren.

Ik denk dat dit het is voor nu, ook al weet ik zeker dat ik in de komende jaren nog veel meer dromen ga ontwikkelen en nog veel meer doelen wil gaan bereiken. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: