Milaan dag 2

IMG_4546.JPG

De tweede dag in Milaan bestond uit designer cafe’s, zon, shoppen en even bij tanken in een park. Benieuwd? 

Omdat we kapot waren van de vorige dag sliepen we een beetje uit en werden we wakker na een goede nachtrust. We hadden ontbijt in het hotel bij geboekt, dus we rolde ons bed uit en konden gelijk eten. Ik kan dit op zich wel aanraden. Je hoeft niet opzoek te gaan naar ontbijt en kan lekker make up loos en in sport kleding aanschuiven, heel makkelijk en een lekker begin van je dag.

Voor we weg gingen hadden we een planning gemaakt die we als rode draad zouden kunnen gebruiken met wat we wilde doen. Het park bezoeken stond op de planning en zonder zoeken liepen we er eigenlijk tegenaan. We kochten wat te drinken en zochten een plekje in de schaduw. Echt lekker om de drukke stad een beetje te ontvluchten.

IMG_4407

Daarna wilde we graag naar de gouden driehoek, dat zijn allemaal designer winkels bij elkaar. We wilde een Kenzo shirt kopen en zochten de Dior winkel om iets van make up te kopen..(ja dat deden we stiekem ook een beetje voor het tasje). Toen we uit de metro stapte hadden we eigenlijk geen idee waar we uitkwamen, maar toen we ons omdraaiden kwamen we tot onze verbazing terecht bij het Armani Café. Het Gucci Café stond eigenlijk op onze planning, maar die bleek er niet meer te zijn. Een goed alternatief dus en we hoefde er ook niet lang over na te denken.

Buiten was het dertig graden, maar dat kon ons er niet van weerhouden op koffie en chocomelk te bestellen, want zeg nou eerlijk daar krijg je wel de leukste dingen bij. Ik moet zeggen, het was echt een lekkere chocomelk. En zo duur vond ik het eigenlijk niet. We rekende €10,- af. Tuurlijk is dat duurder dan ergers anders, maar voor een designer Café vond ik het meevallen.

Toen we terug liepen met onze gescoorde Kenzo shirt’s, raakten we eigenlijk een beetje verdwaald, gelukkig is in Milaan alles dicht bij elkaar dus na even lopen kwamen we weer uit op bekend gebied: de Duomo. We besloten te gaan lunchen.. En die puntjes achter lunchen staan er niet voor niets haha! We zagen een leuk tentje en daar besloten we te gaan zitten. Aardige bediening en een leuk plekje hadden we. We hadden twee broodjes bruschetta besteld en alle twee een Ices Tea en moesten €45,- afrekenen. Begrijp me niet verkeerd. Als het een grote hoeveelheid was geweest had ik het niet erg gevonden, maar wat we kregen was een klein stukje stokbrood en dat was het.

IMG_4437

We besloten terug te gaan naar het hotel en even bij te komen. Even lekker douchen en dan weer klaar maken voor de avond. Omdat het middags nog al duur was geworden, besloten we goedkoop te gaan eten en een Mac Donalds op te zoeken. En eerlijk gezegd, ik vond dit misschien nog wel leuker en gezelliger dan het uiteten op de eerste avond. We zaten buiten op het terras en we keken op mooie gebouwen uit, de sfeer was goed en we waren het erover eens dat dit de lekkerste keer Mac was dan ooit.

Toen we klaar waren met eten, leek het ons leuk om bij het Mac Café nog wat lekkers te halen voor op het dakterras (nee we hebben niet op de lijn gelet). We namen de metro terug naar huis en toen we eenmaal op het dakterras zaten, zagen we de Duomo verlicht in de verte. We waren het er snel over eens dat we dit graag een keer wilde zien, aangezien het onze laatste avond was, was dit het moment waarom we zouden moeten gaan en dus gingen we om tien uur weer de metro in. Inmiddels hadden we sportkleren aangedaan en we zagen er dus helemaal niet leuk meer uit. (Misschien maar beter ook wat later in de avond).

Eenmaal terug waren we doodmoe en gingen we snel slapen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: