WILDE ZEEHONDJES EN DOLFIJNEN IN SAN DIEGO

IMG_5320In mijn vorige artikel werdt al duidelijk dat ik niet zo heel blij werdt van Los Angeles. We besloten dan ook een dag eerder uit te checken en richting San Diego te gaan. Veel mensen die een reis maken langs de west kust, slaan San Diego over, maar geloof me op mijn woord. Doe dat niet! Want wat is het een leuke stad.

Zondag 16 Juli

Na een uur of drie kwamen we aan en na onze spullen gedumpt te hebben in het hotel vertrokken we naar een groot vliegdekschip die is gebruikt in de tweede wereld oorlog. Ik vond het best interessant maar na een tijdje had ik het wel gezien. De wifi was er ook nog eens heel goed dus daar heb ik goed gebruik van gemaakt haha.

IMG_5244

Na ons weer opgefrist te hebben op de kamer, was het tijd om uiteten te gaan. We ging  naar Gaslamp Quarter; een hele leuke wijk waar heel veel leuke eettentjes zitten. Als je in San Diego bent, moet je hier echt langs gaan! IMG_5248

Maandag 17 juli

In San Diego zit Sea World. Ik heb dit attractiepark vorig jaar bezocht toen ik in Florida was. We voelde daarom ook niet echt de behoefte het nog een keer bezoeken. We gingen vroeg op pad naar het strand van San Diego die bekend staat om de zeehondjes die je daar van heel dichtbij kan zien en waar je zelfs met ze kan zwemmen. Nou de verwachtingen die we hadden zijn helemaal waargemaakt want wow wat is het hier leuk! Ik hoorde zelfs een vrouw achter me zeggen “Even better than Sea World”.

IMG_5274

Je moet wel rekening houden met stank. Deze beestjes stinken namelijk echt enorm haha! Toen we ergens gingen lunchen roken we het zelfs. Het is niet heel erg, want op een gegeven moment wen je eraan.

IMG_5301IMG_5305IMG_5311IMG_5313

Terwijl we naar de zeehondjes keken, zagen we in de verte in de zee een stuk of zeven dolfijnen springen. Dit zijn echt van die typische dingen die alleen in Amerika gebeuren! Heerlijk!

In de avond zijn we naar een winkelcentrum gegaan. Ik heb hier mijn geld lekker even over de toonbank gesmeten want dat had ik nog niet echt gedaan.. oeps.

Dinsdag 18 juli

Toen brak er een periode aan van natuurparken en rotsen. Mijn minst favoriete deel van de vakantie.. don’t blame me. Maar het hoort erbij als je de west kust van Amerika bezoekt. We begonnen bij Joshua Tree National Park. De Entree prijzen van deze parken zijn ongeveer twintig dollar per auto, ongeacht hoeveel mensen erin zitten. Nu heb je ook een pas die je koopt voor tachtig dollar, hiermee kan je alle parken bezoeken en ben je een stuk goedkoper uit.

IMG_5376.jpg

Aan het einde van de middag zijn we naar het hotel gegaan om nog even een beetje bij te kleuren.

Bedankt voor het lezen tot snel!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: