CELEBRITY KLEDING INSPIRATIE

Ik liep al een tijdje met het idee om de looks van celebrity’s na te maken, maar dan op een manier die veel betaalbaarder is. Benieuwd? Outfits van bijvoorbeeld Selena Gomez nam ik een onder de loop en ging opzoek naar items die erop leken! Benieuwd? Lees dan verder. 

141b461f4b98fcb125d88c8a1faac8e1

Selena Gomez draagt hier een simpele outfit, maar het ziet er wel uit alsof ze er aandacht ingestopt heeft.

Schermafbeelding 2017-08-29 om 20.55.14.jpg

Dit shirt heeft het zelfde idee als die Selena aanheeft. Deze komt van Loavies.nl en vind je hier.

Een zwarte jeans heeft denk ik iedereen wel in zijn kast. Een favoriet van mij van Only echt heel goedkoop en is kwalitatief erg goed.

Schermafbeelding 2017-08-29 om 21.09.22.jpg

Selena draagt een goede hak die hoog gesloten is. Deze vond ik er heel erg op lijken en zijn ook echt niet duur. Je shopt ze hier.

Een goed alternatief voor een zwarte bond jas kan ik nog niet vinden. Ik denk dat zodra het buiten kouder wordt, dat makkelijker gaat worden. Als jij wel een goed alternatief gevonden hebt, laat het me dan weten hier beneden.

014b64f6a3f62f1370e597bbf3b00410.jpg

Anders dan anders is deze look, maar ik vind hem wel heel leuk. De broek heb ik gevonden voor nog geen dertig euro bij de volgende site. Dat model zit wel iets strakker, houd ik persoonlijk meer van, maar als je opzoek bent naar een los zittend model, google even en je vind er meer dan genoeg!

Schermafbeelding 2017-08-29 om 21.18.59.jpg

Voor het zilveren biker jack heb ik twee mogelijkheden. De eerste is €45,- en de andere €130,- zeker een verschil, maar ik vind wel dat je dat ziet in kwaliteit. De eerste is de goedkopere, de tweede de duurdere. Hier vind je genoeg opties.

Schermafbeelding 2017-08-29 om 21.23.01.jpg

Schermafbeelding 2017-08-29 om 21.23.05.jpg

De witte top is een basic waarvan ik denk dat iedereen die heeft, heb je hem niet? Kijk dan even in de Basic collectie van de H&M. Daar kan je hem goedkoop toevoegen aan je garderobe. Kies een goede zwarte sneaker en je bent good to go.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en of jullie het leuk vinden als ik dit vaker doe.

Liefs.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: