10 X HERKENBARE DINGEN BIJ RIJLES

Screen Shot 2017-10-18 at 13.02.07

Ik heb inmiddels iets langer dan een maand mijn rijbewijs. Ik weet dat veel van mijn bezoekers bezig zijn of hem inmiddels ook al hebben. Vandaag som ik de meest herkenbare dingen bij rijles op.

  1. Je bent elke keer opnieuw zenuwachtig. Vooral in het begin is dit een dingetje. Mijn eerste rijles had ik op mijn verjaardag, ik was echt stik zenuwachtig en hij kwam ook nog eens tien minuten te vroeg. Voor de mensen die nog gaan beginnen, geen stress na een les of tien is dit over.
  2. Oke, stipt op nummer 1 in meest vervelende dingen bij rijles … je auto valt uit. Dit is me denk ik wel honderd keer gebeurt. Vooral de eerste lessen kreeg ik de koppeling maar niet onder controle. Het was op een geven moment zelfs zo erg dat hij bij het zelfde stoplicht drie keer uitviel en iedereen achter mij begon te toeteren.
  3. De snelweg is ook zo’n leuk dingetje, of het nou een korte of lange invoegstrook is, je hebt sowieso stress.
  4. Naar rechts gaan als je naar links moet. Oké misschien ligt dit alleen aan mij en mijn links -en rechts kunsten maar dit overkwam mij vaak.
  5. Honderd keer aanhoren wanneer je je theorie-examen nou eens een keer gaat doen terwijl je die eigenlijk zolang mogelijk wilt uitstellen. (Schuldig)
  6. Je familie aan moeten horen die de hele tijd vraagt wanneer je nou een keer mag afrijden. (Ja mam! Ik doe mijn best).
  7. Uhh.. wat betekende dat gele bord ook al weer?
  8. Je bent op de rotonde zo intensief over je schouder aan het kijken dat je bijna te laat  stuurt om eraf te gaan. Gelukkig zit je instructeur er nu nog naast.
  9. Je hele auto schokt, omdat je die koppeling toch nog niet helemaal begrijpt.
  10. Last but definitely not least.. de stress die je ervaart als je moet afrijden. Alleen over afrijden zou ik al een heel artikel kunnen schrijven.

Iedereen die nog moet succes en als je zelf nog leuke wilt delen over rijlessen, feel free to do so in de comments.

Advertenties

One thought on “10 X HERKENBARE DINGEN BIJ RIJLES

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: